Aino ja Carin – Varma valinta

Aino ja Carin – Varma valinta

Kaksi keski-ikäistä naista, Aino ja Carin käyvät läpi elämänsä valintoja. Carin on ”menestyvä” yksityisyrittäjä, joka elää velaksi. Hän haluaa auttaa kotiäitinä eläneen Ainon uuden elämän alkuun. Aino haluaa päästä kiihkeästi liikkeeseen, vuoteen 2013 kiinni.
Aino on elänyt perheenäitinä, kun taas Carin on elänyt vauhdikasta sinkkuelämää, johon ei ole mies ehtinyt mukaan. Ainon mies, Pena on keskeisessä roolissa naisen ja miehen kohtaamattomuudessa.
Miltä kiihkeä, yhä teknistyvä maailma näyttää tämän tarinan kautta? Onko liike ja vauhti se, joka tuo onnen ja mitä se menestys oikeastaan on? Mikä menestyksen hinta on? Mikä voisi olla Suomen menestymisen avain vuoteen 2020 mennessä.
Tarinan lopulla Aino ja Carin keksivät uuden liikeidean. Se on jotain sellaista, jota ihminen ehkä eniten tarvitsee 2000 luvulla, huo-mattuaan, että onnellisuus ei ehkä ollutkaan nettimaailmassa.
Tarina on tuore kuvaus naisista, miehestä ja työelämän haasteista. Tekstissä on myös on viittauksia Suomeen vuonna 2013.

Linkit

Kiinni ajassa

Päivänpolttavissa kysymyksissä ja hekti-sesti ajassa kiinni oleva uusi, näytelmä, ”Aino ja Carin- varma valinta” saa maailman kantaesitys-iltansa syyskuussa 2013 Helsingissä.
Ensi-ilta on ravintola Albergassa 25.9 2013 ja sen jälkeen esitykset jatkuvat koko syksyn ajan Helsingissä; ravintola Albergassa, Kahdessa Kanassa, Nyyrikissä, La Caram-bassa. Myös Oulun Riossa on esityksiä.
Käsikirjoitus:  Sari Havas ja Maarit Peltomaa.
Ohjaus: Sari Havas
Rooleissa (roolit vuorottelevat): Sari Havas, Miia Nuutila ja Maarit Peltomaa.

Yhteystiedot

Maarit Peltomaa Consulting
Puhelin: ‭050 528 2938‬
Y-Tunnus: 1701863-7

Yhteydenotto

6 + 12 =

hibaby