Yksilö- ja ryhmävalmennukset

Esiintymisvalmennus ja vuorovaikutuskoulutus

Esiintymisvalmennus

Esiintyminen ja vuorovaikutus on tärkeä ja opittavissa oleva taito. Esiintymisvalmennuksen kautta autan sinua etsimään tarinan tuotteestasi ja tekemään siitä tiiviin, kiinnostavan ja uskottavan esityskokonaisuuden. Keho, sana, läsnäolo ja aitous ovat vakuuttavan esiintyjän ominaisuuksia. Tavoitteeni on löytää sinusta valovoimainen, varma ja itsesi näköinen esiintyjiä. Autan sinua myös tarinallistamaan tuotteesi, jotta saamme siitä selkeän, tiiviin ja kiinnostavan esityskokonaisuuden.

Vuorovaikutteinen viestintä

Vuorovaikutuskoulutuksessa tutkimme ja harjoittelemme kohtaamista erilaisissa vuorovaikutustilanteissa. Toiminnallisten harjoitusten kautta voimme oppia kuuntelemaan ja ymmärtämään erilaisia näkökulmia ja toimintatapoja.

Autan saavuttamaan tavoitteesi

Voin räätälöidä juuri teille sopivan valmennuksen yksilö- tai ryhmävalmennuksena

Maarit auttoi esiintymistaitoni seuraavalle tasolle erittäin ammattitaitoisella ja lämpimällä otteella. Maaritin kokemus ja huippuosaaminen omalla alallaan näkyy selvästi siinä, miten hän valmentaa aloittelevaa tai edistyneempää esiintyjää. Koen valmennuksen jälkeen, mitä edelleen jatketaan, olevani monin kertaisesti itsevarmempi esiintyessäni ihmisille. Lämmin suositus 10/10

Lääkäri, ravintovalmentaja, Personal Trainer, tietokirjailija

Valmennuksen sisältö

Valmennukseni sisältönä on mm. 

- Mistä hyvä esityskokonaisuus rakentuu
- Mitä hyvä esiintyminen sisältää
- Miten saat sanomasi ymmärrettävästi perille

Teen myös vuorovaikutuskoulutuspaketteja, jossa tutkitaan eri näkökulmista vuorovaikutustilanteita toiminnallisista lähtökohdista käsin.

Voit tilata eri mittaisen yksilö- tai ryhmävalmennuksen. Kysy lisää, niin suunnittelemme sinun tarpeisiisi sopivan paketin.

Asiakkaitani

Oletko kiinnostunut valmennuksestani?

Koulutuspaketit vuodelle 2024 varataan nyt!

Autan sinua saavuttamaan tavoitteesi kaikissa esiintymis- ja vuorovaikutustilanteissa. Ole suoraan yhteydessä minuun niin etsitään sinulle sopiva valmennus.